Du visar för närvarande Återträff för gamla medlemmar
Charlie Oscarsson och Ingo Claesson på flygdagen 2013

Återträff för gamla medlemmar

BSFK inbjuder härmed till en återträff för gamla (tidigare) medlemmar onsdagen den 26 juni i klubbstugan på flygfältet (men alla är naturligtvis välkomna). Det är tänkt att vi ska träffa gamla vänner, umgås, berätta historier och även ha en gemensam samling med fotografering kl.14.00.

De som så önskar kan ansluta redan när verksamheten startar upp på morgonen. Om vädret tillåter finns det möjlighet att flyga. För de som tänker stanna till fram på kvällen kommer en lättare förtäring till självkostnadspris att erbjudas. Grillen kommer också att vara tillgänglig för de som så önskar.

För att få en uppfattning om hur många som kommer eller om ni har frågor så går det bra att ringa, messa eller mejla:

Ingemar Sjöholm
0707–324800
ingemar.sjoholm@cirrusflyg.com

Björn Svensson
0708–158611
bjorn.sr.svensson@gmail.com